top of page

Купатись заборонено

Фотопроєкт “Купатись заборонено” молодих українських фотографинь з Луцька Насті Жук і Ольги Вердер та фотографа Сергія Петрова про атмосферу провінційного відпочинку. З його палючим сонцем, тлінням вуглів на мангалі, з якого щойно зняли свіжоприготовлений шашлик, дешевим розливним пивом та гарячою кукурудзою 20 грн. за качан. Це фотопроєкт про прагнення людей бути вільними та безтурботними, їх безумовне бажання бути ближчими до природи, бодай до початку робочого тижня.



Фотопроєкт "Купатись заборонено" є випускним проєктом навчання у фотошколі MYPH та був знятий за 3 місяця влітку 2020 року на різних «туристичних» локаціях неподалік Луцька (с.Сирники, с.Боголюби, с. Гаразджа, с.Озерце, ), на Теремнівських ставках (Луцьк) та на озері Світязь, пансіонат «Шацькі озера».



Фотопроєкт "Купатись заборонено" експонується на онлайн-виставці випускних проєктів випускників фотошколи концептуальної та арт фотографії MYPH.


Настя Жук (1995 р.н., Луцьк) - молода українська фотографиня. Фотографувати почала в 2018 році. Навчалась у фотошколі концептуальної та арт фотографії MYPH (Миколаїв). Учасниця онлайн виставки візуальних щоденників «Ті на самоті» організовуваної Академією сучасної і концептуальної фотографії Ігоря Чекачкова (Chekachkov photo academy, Харків).



Ольга Вердер (1999 р.н., Луцьк) - молода українська фотографиня. Фотографувати почала в 2020 році. Навчалась у Школі фотографії Віктора Марущенка (Київ).



Сергій Петров (1996 р.н., Луцьк) - молодий український фотограф. Фотографувати почав в 2018 році.


911 переглядів

Пов'язані пости

Дивитися всі
bottom of page