top of page

Засоби навчання Олени Гром

Фотопроєкт «Засоби навчання» української документальної фотографині Олени Гром про життя та навчання школярів під час війни на сході України.


У 2014 році збройні загони сепаратистів за підтримки російських військ захопили частину українського Донбасу. Місто Мар'їнка зараз розташоване на лінії фронту. Тут проходить межа розмежування між українськими військовими та незаконними збройними угрупованнями. У Мар'їнці живе близько 6500 осіб, серед них 493 дитини. Ці люди з різних причин не змогли покинути зону військових дій. На околицях міста тривають бої. Жителям постійно доводиться ховатися в укриттях. У двох школах навчається 323 дитини.


Матеріальний об'єкт, який "розміщено" між учителем та учнем і використовується для засвоєння знань, формування досвіду пізнавальної та практичної діяльності це – засоби навчання.


 

Олена Гром - українська документальна фотографиня родом з Донецьку. Закінчила Школу Bird in Flight та Школу фотографії Віктора Марущенка. Після навчання Олена почала працювати над складними темами свого рідного регіону. Зруйнований війною регіон Донбасу, іммігранти та біженці першими потрапили в об'єктив її камери. Життя всупереч шансів – одна з головних тем мисткині.


391 перегляд

Пов'язані пости

Дивитися всі
bottom of page