top of page

Бетонка Артема Товстінчука

Фотосерія "Бетонка" українського фотографа Артема Товстінчука знята на відомих бетонних пляжах Криму у 2012 - 2013 роках та розфарбована автором власноруч олійними фарбами.

Бетонні пляжі - це окрема естетика відпочинку. Відпочинку без піску, простору і відчуття курорту. На бетонному пляжі, лежачи на бетонній підлозі, огороджений бетонними стінами відчуваєш жар бетону та певне відчуття клаустрофобії. Зазвичай, це місця відпочинку для місцевих жителів, точніше не місця, а обмежені зони.

Фотосерія «Бетонка» видрукувана на чорно-білому папері, а після розфарбована Артемом Товстінчуком масляними фарбами. Розфарбовуючи фотографії, можна створювати свою гаму відтінків і колірну композицію, розставляти акценти та істотно змінювати сприйняття знімка. До того ж така техніка характерна для побутової фотографії радянського часу й допомогла передати атмосферу. На знімок розміром тридцять на сорок сантиметрів витрачалось 8-12 годин роботи.


 

Артем Товстінчук (1983 р.н., Вінниця) - український вуличний та документальний фотограф. Фотографувати почав у 2007 році. Учасник об'єднання "Українська фотографічна альтернатива". Брав участь у різних виставках та арт-фестивалях.


437 переглядів

Пов'язані пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page