top of page

Фіналісти London Street Photography Festival '21


Міжнародний фестиваль вуличної фотографії London Street Photography Festival, який щорічно відбувається в Лондоні, Англія, оголосив фіналістів цьогорічного конкурсу вуличної фотографії. Серед оголошених фіналістів конкурсу в різних номінаціях представлені також світлини від Українських фотографів.


Зокрема в номінації "Окремі фотографії" в перелік фіналістів потрапила світлина, що була знята в Португалії, українського фотографа Олексія Чарея.


Олексій Чарей © Португалія, 2018

Усіх фіналістів номінації "Окремі фотографії" можна переглянути тут.


В номінації "до 21 року" в перелік фіналістів потрапила світлина, що була знята в Коломиї, Івано-Франківська область, Україна, молодого українського фотографа Володимира Матейчука.


Володимир Матейчук © Коломия, Україна, 2021

Усіх фіналістів номінації "до 21 року" можна переглянути тут.


В номінації "Серія фотографії" до переліку фіналістів потрапив український фотограф Ярослав Жарковський зі своєю фотосерією, що була знята в рідному місті фотографа Кам'янець-Подільському, Хмельницька область, Україна.


"Кам'янець-Подільський - одне з головних туристичних міст України, одне з «семи чудес України». З глибоким каньйоном навколо міста та старовинною фортецею. Ця, колись важлива, твердиня тепер провінційне місто. Але якщо ви знаєте його історію та місцевість, усе місто можна сприймати по-різному. Однією з таких частин є “Мікрорайон”. Житловий район, побудований буквально на кістках євреїв, убитих нацистами. В оточенні католицької, православної, греко-католицької та інших християнських церков, які, здається, пригнічують зло, що чиниться на цій території. Здається, минуле наклало відбиток на цю місцевість та її мешканців. Місцеві жителі добре знають, де вони живуть, і це створює особливе відчуття після заходу сонця. Я один з таких мешканців." - Ярослав Жарковський


Усіх фіналістів номінації "Серії фотографій" можна переглянути тут.


Переможців в усіх номінаціях буде оголошено 29 серпня 2021 р.


Міжнародний фестиваль вуличної фотографії London Street Photography Festival проводиться щороку вже п'ятий рік поспіль в серпні в Лондоні.

Пов'язані пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page