top of page

Виставка ICPConcerned: Глобальні образи для глобальної кризи

20 березня 2020 Міжнародний центр фотографії (ICP) в Нью-Йорку, США оголосив збір для фотографів по всьому світі надсилати та/або розміщювати зображення своїх переживань у міру розгортання пандемії COVID-19. Таким чином було отримано понад 10,000 зображень з усіх куточків планети як від професійних фотографів, так й від аматорів.

#ICPConcerned: Global Images for Global Crisis огляд виставки © International Center of Photography

Тисяча фотографій була обрана широким колом співробітників ICP - кураторами, адміністраторами та викладачами. Відвідайте icp.org щоб переглянути фотографії та інсталяційні відео та зображення. 1000 зображень, надрукованих на папері розміром 17 х 22 дюйми та вивішених хронологічно у сітку. Кожне зображення супроводжується підписом, що включає ім’я фотографа, Instagram, підпис чи заголовок від фотографа, дату та місце, де було сфотографовано зображення.


До глобальної виставки в Міжнародному центрі фотографії (Нью-Йорк, США) були відібрані фотографії з таких регіонів: Аргентина, Австралія, Австрія, Білорусь, Бельгія, Бразилія, Канада, Китай, Колумбія, Хорватія, Данія, Еквадор, Ефіопія, Франція, Грузія, Німеччина, Греція, Угорщина, Індія, Індонезія, Іран, Ірландія, Ізраїль, Італія, Японія, Йорданія, Кенія, Латвія, Литва, Люксембург, Мексика, Марокко, Нідерланди, Нікарагуа, Нігерія, Норвегія, Пакистан, Панама, Перу, Філіппіни, Польща, Португалія, Катар, Румунія, Росія, Сінгапур, Південна Африка, Південна Корея, Іспанія, Швеція, Швейцарія, Таїланд, Туніс, Туреччина, Україна, Великобританія, Сполучені Штати Америки, Уругвай, Венесуела та В'єтнам.


Від України на виставці в Міжнародному центрі фотографії (ICP) предсталені світлини зняті в Києві та Львові українськими фотографинями Букреєвою Єлизаветою та Аліною Білоголовою.

Букреєва Єлизавета © Київ, Україна, 2020
Аліна Білоголова © Львів, Україна, 2020

Виставка в ICP у Нью-Йорку продовжуватиме зростати із зростанням архіву фотографій, що надсилається у найближчі місяці.


315 переглядів

Пов'язані пости

Дивитися всі
bottom of page