top of page

Від заходу до світанку Сергія Мельниченка

Фотосерія "Від заходу до світанку" та однойменна фотокнига українського фотографа Сергія Мельниченка - це фіксація за допомогою смартфона повсякденного життя китайського суспільства в період з 2015 по 2017 роках.


"Я хотів показати своє бачення Китаю: смішного і сумного, старого і нового. Життя тут відрізняється від будь-якого іншого місця, і це дуже цікаво, особливо для таких іноземців, як я. "Від сутінків до світанку" змальовує життя в найбільш густонаселеній країні на Землі з інтимної точки зору сторонніх людей, які заглядають сюди. Від військових тренувань та перук, виставлених у вікнах салону, до бездомних чоловіків, що сплять на лавках у парку, серія фіксує швидкоплинні моменти повсякденного життя." - Сергій Мельниченко



Фотосерія "Від заходу до світанку" Сергія Мельниченка була видана як фотокнига українським видавництвом Родовід у 2018 році.


Фотографії: Сергій Мельниченко;

Мова: українська та англійська;

Видавець: Родовід, 2018;

ISBN: 978-6177482238;

Сторінок: 88 ст.;

Розмір: 18×22 см.;

Вартість: 540 грн.;


Замовити книгу можна на сайті видавництва.

 

Сергій Мельниченко (1991 р.н., Миколаїв) - український концептуальний фотограф. Засновник та куратор школи концептуальної та арт фотографії MYPH. Член UPHA – Української Фотографічної Альтернативи. Фотографією почав займатися у 2009 році. Протягом останніх років брав участь у понад 150 персональних та групових виставках по всьому світу. Переможець українських та міжнародних конкурсів, серед яких «Leica Oskar Barnack Award Newcomer» у 2017 році (Берлін), «Фотограф року» у 2012, 2013 та 2016 (Київ, Україна), «Золота камера» у 2012 (Київ, Україна). Увійшов до шорт-листів «Krakow Photomonth» у 2013 році та «Pinchuk Art Centre Prize» у 2015 році та ін. Учасник «Paris Photo», «Volta Art Fair», «Photo L.A.», Photo Basel, тощо. Номінант на премію “Foam Paul Huf Award”. Роботи Сергія знаходяться у приватних і публічних колекціях в Україні, Росії, Польщі, Франції, Німеччині, Бельгії, Гонконзі, Литві та США.

bottom of page