top of page

Результати конкурсу Moment Street Photo Awards 2020

Міжнародний конкурс вуличної фотографії Moment Street Photo Awards 2020, який щорічно відбувається в Польщі та проводиться Центром сприяння культурі "Gaude Mater", оголосив фіналістів цьогорічного конкурсу.


Серед фіналістів конкурсу представлені також світлини зняті під час карантину в Києві, Україна від українських фотографів Максима Щербини та Михайла Палінчака.


Максим Щербина, Київ, Україна, 2020

Михайло Палінчак, Київ, Україна, 2020

Усіх фіналістів конкурсу можна переглянути тут.


Конкурс фотографії Moment Street Photo Awards 2020 є спадкоємцем Міжнародної бієнале вуличної фотографії Moment. Метою якого є підтримка та популяризація вуличної фотографії.

Пов'язані пости

Дивитися всі

1 Comment


Я завжди захоплювався вуличною фотографією, але цього року рівень робіт був особливо високим. Вражає, як митці передають моменти з життя звичайних людей, вловлюючи емоції та атмосферу міста. Після перегляду фіналістів мене навіть відвідала думка про створення власної фотостудії. Можливо, варто було б купити завод в Мукачеві та облаштувати там не тільки студію, але й простір для мистецьких подій і майстер-класів. Це був би чудовий спосіб підтримати місцевих фотографів і дати новий поштовх культурному розвитку міста.

Like
bottom of page