top of page

14 миттєвостей кохання від групи Українська вулична фотографія

Цими днями все повітря довколо просякнуто коханням: магазини пропонують знижки на подарунки коханій людині, школярі у валентинках вперше освічуються в коханні, ресторани прикрашають свої зали до дня закоханих, дівчата вибирають сукні до святкової вечері, а дехто з чоловіків навіть готує промову з найважливішим питанням в кінці неї... Але кохання - це ж не лише про поцілунки. Це й про обійми, про сором’язливий погляд, про дотики.


«Торкатись коханої людини - це всеодно, що торкатись самого себе. Здавалося б чужа шкіра - а приємно тобі» - Тамріко Шолі


Ми вирішили не відставати і до Дня всіх закоханих (День святого Валентина), який святкується кожного року 14 лютого по всьому світу, підготували для вас нашу добірку з 14 історій кохання зафіксованих на фотографіях, які покажуть вам різні барви кохання очима українських фотографів групи "Українська вулична фотографія".


Київ, Україна, 2017 © Ігор Єфімов
Київ, Україна, 2013 © Роман Чиж
Київ, Україна, 2018 © Максим Голубчіков
Харків, Україна, 2018 © Ігор Чекачков
Фотосерія "Лавочка", Київ, Україна, 2009 © Євген Котенко
Луганськ, Україна, 1985 © Юрій Хромушин
Львів, Україна, 2007 © Юрко Дячишин
Львів, Україна, 2018 © Андрій Мур
Київ, Україна, 2021 © Михайло Палінчак
Миколаївська область, Україна, 2020 © Микола Тимченко
Одеса, Україна, 2019 © Дмитро Журавльов
Київ, Україна, 2012 © Володимир Петров
Київ, Україна, 2018 © Маргарита Соломонюк
Фотосерія "Ми там", Київ, Україна, 2019 © Станіслав Ясинський

Група «Українська вулична фотографія» була створена у травні 2017 року трьома фотографами ентузіастами – Тарас Бичко, Володимир Петров й Михайло Палінчак. Наразі вона є найбільшою фотогрупою в українському фейсбуці та об'єднує понад 9000 фотографів та поціновувачів фотографії з України, українців за кордоном та іноземців.

Пов'язані пости

Дивитися всі
bottom of page